Jobdetaljer

Ansøg nu


Henvis job: Send til en ven
  • Del dette på Facebook
  • Del dette på LinkedIn

Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Projekteringsleder: du ”vinkler” dine samtaler positivt, så du sikrer en god projekteringsproces, hvor alle deltager

Hos MT Højgaard Danmark søger vi en ekstra projekteringsleder, der kan og vil drive det tværfaglige samarbejde, når vi projekterer erhvervs- og anlægsprojekter. Og vi har allerede de første projekter klar til dig.

Din hverdag: du er et afgørende bindeled mellem rådgiver og MT Højgaard Danmark samt eventuelle partnere og kunder

Vi arbejder tæt sammen om projekterne og projekteringsledelse er generelt en integreret del af vores totalentrepriseprojekter, uanset om der skal bygges, anlægges eller renoveres.

Din indflyvning til jobbet bliver en rammeaftale med EnergiNet, vi har vundet sammen med Siemens Energy. Projektet omhandler transformerstationer i Jylland og på Fyn. Det betyder, at du fra starten får kompleksitet i jobbet, fordi projekterne er del af en stor og mangeårig rammeaftale. Derudover får du muligheden for at bruge dit engelsk dagligt.

Din hverdag foregår i tæt samarbejde med projektteamet, rådgiver og projektets partnere.  Du har ansvaret for at sikre den mest optimale løsning af de enkelte projekter, herunder sikre den tilstrækkelige kvalitet i detail projekteringen og at de rigtige procedurer og systemer ifm. projektering for den samlede rammeaftale bliver sat op.

Som en naturlig del af det arbejde, anvender du din byggetekniske, økonomiske og lovgivningsmæssige viden og erfaringer samt forståelse for hvordan udviklingen af design processen skal forløbe. Så I sammen gennemfører projekterne optimalt- inden for de aftalte økonomiske, tekniske og tidsmæssige rammer.

Du sørger primært for at:

  • lede projekteringen af det allerede vundne projekt og tilbud
  • udarbejde projekteringstidsplaner og beslutningsplaner samt at sikre, at disse følges

På fremtidige projekter vil du ligeledes:

  • indgå rådgiveraftaler og sikre, at alle grænseflader i rådgiverydelserne er koordineret mellem MT Højgaard Danmark, rådgivere, partnere og kunder samt eventuelt medprojekterende underentreprenører
  • udarbejde og styre projektændringslog, samt udarbejde/indsamle dokumentation til kunden og/eller tekniske partnere

Dit primære arbejdssted er vores kontor i Risskov, men i perioder arbejder du også på vores byggepladser, især i de tidlige udførelsesfaser af projekterne.

Du bliver forankret i vores fagområde Anlæg i Vest Danmark og Energiprojekter i hele Danmark. Du er en del af tilbudsafdelingen og refererer til tilbudschefen. Du får flere dygtige kolleger og kommer langt, hvis du håndterer samarbejde og kommunikation med et glimt i øjet.

Som projekteringsleder kommer du til at beskæftige dig med en bred vifte af projekttyper så som, rensningsanlæg, transformatorstationer, broer, havneanlæg og tværfaglige og komplekse energi- og infrastrukturprojekter. Som en del af de projekter vil du være i berøring af alle projektets fagligheder, fra kloak og ledningsarbejder, beton, bygningsarbejder, installationer mv.

Kunderne er offentlige og private bygherrer, og projekterne ofte nogle af de helt store i den danske bygge-og anlægsbranche.

Om dig

”Du lykkes i jobbet, når du forstår at få projektteamet og samarbejdspartnere til at deltage i projekteringsprocessen. Når du kan gøre det på en ”charmerende” måde, hjælper det dig til at få alle med og dermed en optimal styring af projekteringsprocessen – den egenskab er lige så vigtig som din byggetekniske faglighed.” Udtaler din kommende leder Andreas Bjerregaard.

Derudover er det vigtigt, at du har en god designteknisk- og procesmæssig forståelse, og du har lyst til og mod på at være en central drivende kraft det enkelte projekt.

Du arbejder rutineret i de almindelige projekterings- og procesværktøjer og har kendskab til fx digitale mængdeudtræks programmer, Revit, Solibri, Dalux, Word, Excel, EG Collab mv.

Vi er åbne for om din baggrund er bygningskonstruktør, ingeniør, byplanlægger, arkitekt eller lignende.

Kan du genkende dig selv i vores værdier?

Din faglighed og vilje til samarbejde er vores konkurrencekraft.

“Alle ønsker da at samarbejde”, tænker du måske? Men stil dig selv to spørgsmål:

Er du så rutineret og dygtig, at du ikke behøver lære mere? Og vil du, når du skal være ærlig over for dig selv, helst undgå at blive udfordret af andre?

Hvis svarene er ja, så overvej, om du vil trives hos os. Du får selvfølgelig tid til fordybelse, men vi forventer, at du ofte sparrer og arbejder tæt sammen med andre dygtige fagspecialister og partnere, så I sammen lykkedes med projekterne.

Ansøgning

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Tilbudschef Andreas Bjerregaard på +45 2270 3866.
Vi ser frem til at modtage dit CV. Vi holder løbende samtaler med henblik på snarlig tiltrædelse – men venter også gerne på den rette kandidat.

Hos MT Højgaard Danmark skaber vi de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i. Vi kombinerer vores viden med godt håndværk, og samarbejde er vores vigtigste byggemateriale. Sådan har det været i mere end 100 år. Mød os på mth.dk