Jobdetaljer

Ansøg nu


Henvis job: Send til en ven
  • Del dette på Facebook
  • Del dette på LinkedIn

Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

PROJEKTLEDER I VDC - VIL DU HELT TÆT PÅ HVERDAGEN I VORES PROJEKTER?

Her er jobbet til dig, som kan og vil bringe dine VDC-kompetencer i spil ude på vores byggepladser. I MT Højgaard Danmark, en af Nordens største entreprenørvirksomheder, er VDC et fagområde i sig selv. Det betyder, at vi er så tæt integreret med vores projekter, at vi påvirker den måde, vi udfører dem på. Det har vi gjort i flere år, så som projektleder i VDC får du også adgang til dygtige kolleger og dermed sparring og udvikling til dig selv. 

Din hverdag: du får VDC ud på byggepladsen og sikrer, at de digitale krav til byggeprojekter bliver overholdt, i tæt samarbejde med dine projektkolleger og resten VDC-afdelingen. 

”Vi er et stærkt fagområde, fordi vi er så tæt på projekterne , har en meget høj grad af faglighed og prioriterer at samarbejde med hinanden på tværs i VDC. Jeg vil rigtig gerne have dig med på holdet, som kan bidrage til det – og fortsætte vores digitale rejse.” udtaler din kommende leder Frederik.

Frederik fortæller, at du i hverdagen arbejder fleksibelt, så du både er ude på vores byggepladser, samt tilknyttet kontoret i Risskov. Du bliver koblet på op på et par projekter, hvor du styrer og koordinerer VDC-, IKT-krav samt den digitale implementering.

Det betyder, at: 

  • du dagligt kan varetage IKT-ledelsen på byggeprojektet, så digitale værktøjer, standarder og metoder spiller sammen og dine byggepladskolleger bliver understøttet optimalt ift. deres arbejde med projektinformationer
  • du håndterer implementering af avancerede digitale værktøjer og teknologier og integrerer teknologien i alle projektfaserne - så du understøtter, at vi leverer projekter i høj kvalitet og som aftalt med bygherre
  • du sikrer effektiv kommunikation og samarbejde på tværs af teams og eksternt med rådgivere og bygherre

Du planlægger selv din hverdag, så den fungerer både med dine arbejdsopgaver og privatliv. Du har mulighed for lejlighedsvist at tage hjemmearbejdsdage eller arbejde på vores store kontor i Risskov. Det er vigtigt for os, at du også har lyst til sparring med dine fagkolleger i hverdagen – vi arbejder som et team på tværs af projekter i hele Danmark. Derudover bidrager vi også til udviklingen af den digitale strategi i MT Højgaard Danmark.

Din profil

Vi forestiller os, at du er uddannet konstruktør, ingeniør eller arkitekt. Er du fx tømrer med VDC-erfaring fra byggepladser og et udpræget digitalt mindset, hører vi også gerne fra dig. 

For at trives i jobbet, er det en fordel, at du har erfaring med:

  • VDC, BIM og IKT-ledelse
  • kollisionskontrol, granskning og modelvalidering – fx Solibri eller Autodesk produkterne
  • styring af projektplatforme, fx Dalux eller Autodesk ACC 

For os er det vigtigt, at du ønsker at holde dig opdateret inden for den digitale udvikling og lovgivning i vores branche - lige fra projekteringsfasen til udførelsen af byggeprojektet.

Samarbejdet med dine kolleger skal glide. Det betyder, at du forstår at kommunikere retningslinjer skriftligt og mundtligt til kollegaer som fagligt og kulturelt spænder vidt. Du gør det på en motiverende og rationel måde, og også på engelsk, så opgaverne løses i praksis og inden for gældende lovgivning.

Her er styrken i vores projektværdier 

Hos os står projekterne øverst. Hver dag arbejder vi på at styrke vores projektkultur, så vi sikrer, at kunderne modtager projektet til aftalt tid og i aftalt kvalitet. Det mål bidrager du til, når du går på arbejde i MT Højgaard Danmark. 

Silotankegang, hvor enhver kun har fokus på eget område, er ikke vejen frem hos os. Derfor vil du opleve, at vi ikke har sektioner med egne mål eller pengekasser. Vores vigtigste mål er at skabe gode projekter, og det gør vi som én samlet virksomhed.  

Ansøgning

Vi forholder os løbende til ansøgninger, så send gerne dit CV snarest muligt via ansøgningslinket. 
Vil du vide mere om jobbet, så kontakt Frederik Riis-Pedersen, Afdelingschef, VDC på: +45 2558 6175.

Hos MT Højgaard Danmark skaber vi de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i. Vi kombinerer vores viden med godt håndværk, og samarbejde er vores vigtigste byggemateriale. Sådan har det været i mere end 100 år. Mød os på mth.dk