Jobdetaljer

Ansøg nu


Henvis job: Send til en ven
  • Del dette på Facebook
  • Del dette på LinkedIn

Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Projektassistent til one of a kind byggeprojekt, København 

Dette job er for dig, som vil være del af et højprofileret gigabyggeprojekt under Forsvarsministeriet, der former danmarkshistorie. Byggeriet er nu i en fase, der kræver en ekstra projektassistent – og det er her, du kommer ind i billedet. Du bliver del af MT Højgaard Danmark, en af Nordens største entreprenørvirksomheder. Sammen er vi på en rejse med dette projekt, som giver faglig og personlig læring til medarbejderne ud over det sædvanlige.

Din hverdag: du bliver en central del af teamet

Din fornemmeste opgave er at varetage en koordinerende rolle, hvor du hjælper projekt support teamet med at holde overblik og struktur.

Din  kommende leder fortæller: ”vi arbejder under særlige vilkår fra bygherre, som er usædvanlige- og som vi ikke kan ændre. Vi er alle i samme båd og skal finde løsninger sammen. I mit team skal vi måske være ekstra fleksible og opfindsomme, fordi vi både administrativt og praktisk skal understøtte vores andre kolleger, så hverdagen glider”.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • assistere den projektansvarlige og byggeledelsen med administrative opgaver fx drift- og vedligeholdsdokumentation så som bygningsdelskort. Du skal desuden hjælpe med at indsamle dokumentation frem mod afleveringer
  • producere og opdatere procedurevejledninger
  • sikre et tæt samarbejde mellem rådgiver, kunden, byggeledelsen og håndværkerne. Rammerne skal spille; lige fra at der altid er kontorartikler, til at de rigtige dokumenter ligger det rigtige sted – og at it-systemer er sat op til at understøtte det
  • koordinere telefonopkald for timelønsansatte
  • løse praktiske uforudsete opgaver fx udluftning til kontorerne, når det er for varmt

Du skal trives med en hverdag, der både byder på kontormiljø i projektbygningen samt på byggepladsen iført sikkerhedssko.  Du refererer til lederen af projekt support teamet.

Om dig 

Kan du forklare en ny kollega, hvorfor der er særlige regler for, hvordan man kommunikerer med såvel andre kolleger, samarbejdspartnere samt familie og venner, som befinder sig uden for projektets matrikel? Og kan du gøre det på en hjælpsom, rolig og empatisk måde – og selv trives med det?

Overvej gerne ovenstående, inden du ansøger om jobbet. Vi har særlige vilkår, som vi ikke kan ændre, men vi garanterer, at du af samme grund kommer til at udvikle dig fagligt og personligt. Social Media er ikke del af din eller dine kollegers hverdag - hvornår har du sidst prøvet det?

Vil du have succes i rollen som projektassistent, er du også fleksibel i forhold til, at arbejdstempoet kan svinge uventet. Du trives med, at der ikke er to dage, som er ens. Det klarer du, fordi du selv tager initiativ til at finde de gode løsninger, har godt humør, og arbejder systematisk og vedholdende. 

Vi forventer, at du har branchekendskab, og har erfaring med håndtering af projektmateriale samt forståelse for byggeprocessen. Du har formentlig en byggeteknisk baggrund, kombineret med erfaring eller interesse for kommunikation.

Vi tilbyder

I MT Højgaard Danmark vil du blive en del af en organisation med et højt fagligt kompetenceniveau. Vi har masser af inspirerende og komplekse samarbejdsbaserede opgaver, som du bliver en del af, og dine kolleger er både ambitiøse og kompetente. 

Vi  prioriterer et fladt hierarki, så vi kan skabe succesfulde og åbne projekter. Hos MT Højgaard Danmark er der ingen fine fornemmelser. Uanset om der står projektassistent, betonformand eller projektdirektør på dit medarbejderkort, kan du regne med, dørene står åbne for dig. Det er din faglighed, der er vigtig. Ikke din titel.  

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage dit CV og holder løbende samtaler med henblik på snarlig tiltrædelse.

Hos  MT Højgaard Danmark skaber vi de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i. Vi kombinerer vores viden med godt håndværk, og samarbejde er vores vigtigste byggemateriale. Sådan har det været i mere end 100 år. Mød os på mth.dk