Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

El-specialist til større byggeprojekter

MT Højgaard søger en erfaren el-specialist, der som teknisk sparringspartner fastlægger og optimerer vores el- og svagstrømsprojekter i konstruktiv dialog med fageksperter og den øverste projektledelse, på fremtidens store byggeprojekter. I MT Højgaard har vi i snart 100 år været kendt for vores store og komplekse bygge– og anlægsprojekter. Vi skaber de rum, som danskerne lever, arbejder og bevæger sig i. Vi udfører blandt andet supersygehuse, broer og aktuelt også datacentre.

Afdelingen projektindkøb udgøres af en række faglige og kommercielle specialister med hvert deres fagområde inden for områderne stål, råhus, lukning, aptering og installationer. I rollen som el-specialist får du muligheden for at være med til at sætte dit præg på fremtidens store byggeprojekter. Du bliver en del af et stærkt team, hvor du sammen med 16 byggetekniske fagspecialister, heraf fire, der arbejder med tekniske installationer, hvis primære fokus er på design, prissætning og optimering af byggeprojekter – fra den tidlige tilbudsfase til udførelse af projekt.

Opgaver og ansvarsområder

Med fokus på totalentrepriser og større projekter skal du, overordnet set, medvirke til at skabe ekstraordinære resultater sammen med dine nærmeste kollegaer i Projektindkøb. Dette skal du gøre i samspil med dygtige og ambitiøse kollegaer i Strategisk Indkøb, Tilbud, Jura, Design & Engineering og Produktionen, på tværs af MT Højgaards projekter og samarbejdspartnere. Du får en central rolle og er med i alle projektfaser lige fra idéstadie og tilbudsgranskning til opfølgning under udførelse.

Konkret bliver dine daglige arbejdsopgaver at:

  • medvirke til dannelse af projektgrundlag og budget for el- og svagstrømsentrepriser
  • afdække projektmateriale og levere input til projektspecifik tilbudsstrategi inden for el- og svagstrømsområdet
  • opstille krav og efterfølgende sparre med rådgivere vedrørende omfang af supplerende projektering
  • forhandle og indgå kontrakter inden for el- og svagstrømsområdet på projekterne
  • rådgive projektledere i udførelsesfasen

Din faste arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Søborg. Jobbet indebærer kørsel til MT Højgaards øvrige kontorer i Odense, Kolding eller Risskov, alt efter hvor pågældende tilbudssager og projekter styres fra.

Om dig

Du har en baggrund som el-ingeniør eller el-installatør og minimum fem års erfaring fra installatør-, entreprenør- eller rådgiverbranchen.

Din erfaring og faglighed gør, at du kan:

  • fastlægge optimale løsninger og produkter til vores byggeprojekter via din solide tekniske og prismæssige indsigt
  • skabe hurtigt overblik over et udbudsmateriale og kan tilpasse dette, så det bedste grundlag for indhentning af tilbud skabes
  • sikre det rette match mellem entreprisens kompleksitet og entreprenørens kompetencer ved hjælp af dit indgående kendskab til branchens aktører
  • tilegne dig ny viden og information, f.eks. via netværk, og evner at omsætte det hurtigt og effektivt til praksis
  • se muligheder med en positiv og udadvendt tilgang til dine omgivelser 

Vi tilbyder

Hos MT Højgaard kan vi tilbyde dig udfordringer, som få andre kan matche. Du vil blive en del af en organisation med højt kompetenceniveau. Vi har højt til loftet, inspirerende arbejdsopgaver, tværfaglige projekter og dygtige kollegaer. Daglige udfordringer går hånd i hånd med en omsorgsfuld kultur, som bidrager til et arbejdsliv i balance. Gode muligheder for personlig udvikling og spændende opgaver i et fagligt stærkt miljø.

Læs mere om at arbejde i MT Højgaard her.

Ansøgning

Vil du vide mere, så kontakt Afdelingschef, Projektindkøb øst Frank Mäckler på telefon +45 2270 3520 eller på mail frm@mth.dk. Du bedes sende din ansøgning via vores online ansøgningsskema.

Vi behandler ansøgningerne løbende.

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge - og anlægsvirksomheder med kunder i Danmark og udvalgte steder i udlandet. Vi skaber de rum, som vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i snart 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. MT Højgaard er en del af MTH GROUP, som består af virksomhederne MT Højgaard, Enemærke & Petersen, Lindpro, Scandi Byg og Ajos samt de delejede virksomheder Greenland Contractors og Seth. MTH GROUPs 4.200 medarbejdere har fokus på produktivitet, bæredygtighed, intelligente løsninger og kvalitet. Koncernen forventer en omsætning på 7,2 mia. kr. i 2017. Mød os på mth.dk