Jobdetaljer

Ansøg nu


Henvis job: Send til en ven
  • Del dette på Facebook
  • Del dette på LinkedIn

Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Projektleder (Fundering) til Nordhavnstunnelen 

Vil du være med på et af Danmarks største anlægsprojekter og har du styr på dine jordankre? Vil du udfordres i et internationalt miljø midt i København, når du samarbejder med branchens skarpeste hoveder, som du kan sparre og udvikle dig sammen med? Hvis ja, så har vi jobbet til dig. 

Som projektleder med funderingsekspertise på Nordhavnstunnelen får du lige doser udfordring, ansvar og rygstøtte. Hos os går vi på banen som et hold og giver samtidig den enkelte frihed til at spille sin chance.

Din hverdag: du anvender din tekniske erfaring med jordankre, borearbejder på fundering og sekantpæle til at drive projekter fremad

Du træder direkte ind på vores projekt med at anlægge Nordhavnstunnelen i Københavns Nordhavn. Dine vigtigste opgaver er: 

  • at styre og koordinere underentreprenører
  • at udarbejde detaljerede projektplaner, herunder tidsplaner og ressourceallokering
  • at overvåge og styre projektets budget, herunder omkostningsestimering, udgiftsovervågning og økonomisk rapportering
  • at koordinere kvalitetssikring og -kontrol
  • at rådgive om teknikker og materialer samt vurdere de geotekniske forhold

Du bliver en del af et stort internationalt hold, hvor der er topkompetencer hele vejen rundt. Du kan læse mere om projektet her.

Vi har travlt, og vi har brug for dig. Og det bliver vi ved med. Når du har styret det sidste jordanker godt i bund, venter der nye, spændende projekter. 

Det får du: et stærkt kollegaskab og en virksomhed i udvikling

Du får et job i et fagområde, hvor vi går op i hinanden og sætter en ære i at være til rådighed. Du får muligheden for at sætte dit præg på nogle af de største og mest komplekse anlægsprojekter. Du bliver en del af branchens førende faglighed, et engageret samarbejde og et stærkt fællesskab. 

”Her er et job, hvor man får lov til at folde sine vinger helt ud. Og en dagligdag med spændende udfordringer og internationale kompetente kollegaer, der er klar til sparring og grin over en kop velbrygget byggepladsmokka” fortæller Louise, Seniorprojektleder (og måske kommende kollega)?

I MT Højgaard Danmark har vi konstant cirka 100 projekter kørende i størrelser fra 50.000 til to milliarder kroner. For dig betyder det, at du kan få mulighed for at rykke rundt og udvikle dig fra projekt til projekt. Hos os har vi praktikanter, der er blevet til entrepriseledere, og entrepriseledere der er blevet projektdirektører. Mulighederne er mange hos os. 

Din profil

Vi forestiller vi os, at du har 5+ års erfaring fra funderingsområdet. Du har siddet i produktionen og har erfaring med jordankre, borearbejde på fundering og/eller sekantpæle. Og så har du bevist din evne til at lede og styre store infrastrukturprojektere – eller venter på din chance for at gøre det. Har du en anden baggrund men tror på, at du er den, vi søger, så giv os et kald alligevel. 

Du skal have blik for projektets kompleksitet og de mange grænseflader – og formå at koordinere dem. Det kræver, at du tror på, at vi står stærkere som et hold. Og at du er lige så god til at gribe bolden som til at spille den godt videre. 

Ellers kigger vi efter dig, der: 

  • samarbejder tværfagligt og bidrager til et positivt arbejdsmiljø
  • løser komplekse udfordringer med en strategisk og analytisk tilgang
  • har fremragende kommunikationsevner og sikrer effektiv projektstyring

Kan du sige ja til vores værdier? 

Hos os står projekterne øverst. Hver dag arbejder vi på at styrke vores projektkultur, så vi sikrer, at kunderne modtager projektet til aftalt tid og i aftalt kvalitet. Det mål bidrager du til, når du går på arbejde i MT Højgaard Danmark. 

Silotankegang, hvor enhver kun har fokus på eget område, er ikke vejen frem hos os. Derfor vil du opleve, at vi ikke har sektioner med egne mål eller pengekasser. Vores vigtigste mål er at skabe gode projekter, og det gør vi som én samlet virksomhed. 

Ansøg

Ansøg med det samme: du mailer blot dit CV via ansøgningslinket. 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Projektchef Louise Benneboe Olsen på tlf. +45 2270 6063. Vi læser og vurderer ansøgninger løbende.

Hos MT Højgaard Danmark skaber vi de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i. Vi kombinerer vores faglighed med godt håndværk, og samarbejde er vores vigtigste byggemateriale. Sådan har det været i mere end 100 år. Mød os på mth.dk