Jobdetaljer

Ansøg nu


Henvis job: Send til en ven
  • Del dette på Facebook
  • Del dette på LinkedIn

Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Projektchef: du tager styringen på jordentrepriser og forfølger egne projektideer

Trives du med at have det skarpe overblik og med at få projektdeltagere – hvad enten de er fra dit eget eller andre firmaer - til at skabe fælles resultater? Hvis ja, så får du her muligheden for at få styringen af Jordentreprisen på infrastruktur-og energiprojekter i Jylland og på Fyn netop nu. 

Vi vil også gerne have dig med i vores tilbudsfaser. Det kan være i form af, at du udbygger et nicheområde, eller ved at du opsøger tidligere bygherrerelationer for at skabe nye projektsamarbejder.

”Hos os kan du jagte dine ambitioner: hvis du har interesse i fx kabelnedlægning eller energiprojekter, så har vi kompetencerne til at løfte opgaven. Vi bygger efter den bedste ide og den kommer ikke nødvendigvis fra den, der har den højeste titel”, udtaler din kommende leder, Casper Gram, Afdelingschef, Jord og Ledninger Vest.

Din hverdag: du styrer byggesager fra 10 -200 mio.kr.

I starten er du koblet på broparker langs E45 samt transformerstation projekter. Her får du en stor kontaktflade til både formænd, entreprise- og projektledere og er ansvarlig for at:

  • afholde bygge- og statusmøder
  • sikre økonomistyring i klar forventningsafstemning med underentreprenør
  • planlægge og koordinere opgaver
  • sikre overholdelse af kvalitets-, miljø- og sikkerhedskrav

Derudover deltager du også i tilbudsgivninger samt får ansvar for sikring af rettidigt og godt projektgrundlag for projektudførelsen efterfølgende.
Du bliver tilknyttet vores kontor i Risskov, Aalborg eller Fredericia med jævnlige besøg på byggepladserne.

Kan du sige ja til vores projektkultur og styrken i den? 

En af styrkerne ved at arbejde i MT Højgaard Danmark er vores evne til at samarbejde på tværs af organisationen. Og at vi har størrelsen, kompetencerne og erfaringen til at gennemføre et vellykket projekt til aftalt tid, pris og kvalitet. Altid med udgangspunkt i et tæt sammenhold og et godt samarbejde med kunden, eksterne rådgivere og leverandører

Silotankegang, hvor enhver kun har fokus på eget område, er ikke vejen frem hos os. Derfor vil du opleve, at vi ikke har sektioner med egne mål eller pengekasser. Vores vigtigste mål er at skabe gode projekter, og det gør vi som én samlet virksomhed. 

Om dig

Du arbejder måske allerede i dag med store entrepriser, og har gerne nogle års erfaring med ledelse af både fag- og hovedentrepriser.  Din faglighed skal gerne være inden for jord-, kloak- og belægningsarbejder, så du kan agere som god faglig sparringspartner. Vi forestiller os, at du er uddannet ingeniør eller bygningskonstruktør og har en bred byggeteknisk, økonomisk og lovgivningsmæssig indsigt. Erfaring med projektteamansvar ser vi som et plus. 

Ansøgning

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Casper Gram, Afdelingschef, Jord og Ledninger Vest på telefon 22 70 99 03.
Vi ser frem til at modtage dit CV og afholder løbende samtaler med henblik på snarlig tiltrædelse.

Hos MT Højgaard Danmark skaber vi de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i. Vi kombinerer vores faglighed med godt håndværk, og samarbejde er vores vigtigste byggemateriale. Sådan har det været i mere end 100 år. Mød os på mth.dk