Jobdetaljer

Ansøg nu


Henvis job: Send til en ven
  • Del dette på Facebook
  • Del dette på LinkedIn

Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Logistics Manager til one of a kind byggeprojekt i København 

Dette job er for dig, som vil være en del af et stort igangværende byggeprojekt, der former danmarkshistorien. Næste fase i håndtering af byggeriet kræver større fokus og overblik over varer og mandskab – og det er her, du som vores Logistics Manager kommer ind i billedet. Jobbet er en nyoprettet stilling, og du får derfor mulighed for at præge den langsigtede planlægning og håndtering af dit ansvarsområde i resten af projektets levetid (forventes færdigt medio 2027). 

Din hverdag: lige dele planlægning og omstillingsparathed

Du får din daglige gang på et projekt, hvor Arbejdsmiljøet er præget af sikkerhedsgodkendelser. Det betyder, at du arbejder under nogle vilkår fra vores bygherre, som du ikke altid kan ændre, men som du skal søge løsninger på. Det gør du ved at være opsøgende og koordinerende i forhold til de forskellige faggrupper, der er på projektet. Kravene kan ofte ændre sig, men ser du det som en udfordring, kommer du ikke til at kede dig!

Dit primære ansvarsområde er at:

  • være ansvarlig for logistikstyringssystemet – overblik, oplæring, opfølgning, opdatering, prioritering, rapportering, etc.
  • have overblik ift. de kommende 3 måneders transporter
  • indhente input fra alle byggepladsens aktører
  • afholde/være mødeleder ved ugentlige logistikmøder i samarbejde med Områdekoordinator og Cargo Manager
  • deltage aktivt i produktions- og tidsplanlægning
  • indgå i proces/produktionsgruppen og bidrage aktivt til opgaver, der ligger i dette regi

Din profil

Vi forestiller os, at du kommer med 5-10 års erfaring med logistikstyring og planlægning af vareflow på byggepladser. Du kan også have din erfaring fra en fabrik, produktionsvirksomhed, varehus, logistikvirksomhed, transportør eller lufthavn.
Vi forventer, at du kender til pakning og materialehåndtering på produktionslagre og er bekendt med logistikstyringsværktøjer. Derudover er det vigtigt, at du mestrer dansk og engelsk i skrift og tale.

Du får succes i jobbet ved at være struktureret i dit arbejde; du formår at planlægge transporter 3 måneder frem samt sortere opgaver ud fra ”vigtighed” i relation til fremdriften på byggepladsen. 

Du skal være indstillet på, at der er tale om et projekt, som rykker sig hver dag med dertil følgende travlhed. Du får ikke altid mulighed for at gøre, som du plejer - men vi kan garantere, at du får en masse læring med dig undervejs.

Vi byder gerne dig velkommen, som tror uforbeholdent på dialog og samarbejde som vejen til gode løsninger. 

Kan du sige ja til styrken i vores projektkultur?

Hos os står projekterne øverst. Hver dag arbejder vi på at styrke vores projektkultur, så vi sikrer, at kunderne modtager projektet til aftalt tid og i aftalt kvalitet. Det mål bidrager du til, når du går på arbejde i MT Højgaard Danmark. 

Silotankegang, hvor enhver kun har fokus på eget område, er ikke vejen frem hos os. Derfor vil du opleve, at vi ikke har sektioner med egne mål eller pengekasser. Vores vigtigste mål er at skabe gode projekter, og det gør vi som én samlet virksomhed. 

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektdirektør Jannick Iversen på tlf. +45 2270 0230. Vi vurderer ansøgninger løbende, så send gerne dit CV hurtigst muligt.

Hos MT Højgaard Danmark skaber vi de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i. Vi kombinerer vores viden med godt håndværk, og samarbejde er vores vigtigste byggemateriale. Sådan har det været i mere end 100 år. Mød os på mth.dk.