Jobdetaljer

Ansøg nu


Henvis job: Send til en ven
  • Del dette på Facebook
  • Del dette på LinkedIn

Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Projektleder, bæredygtighed: vil du være med til at sikre bæredygtige bygge- og anlægsprojekter?

-så får du muligheden her hos en af Danmarks største entreprenørvirksomheder: MT Højgaard Danmark. Til vores bæredygtighedsteam søger vi lige nu en ekstra projektleder til vores Risskov kontor. Afdelingen fungerer som et udførende kompetencecenter, der støtter vores projekter til at levere på nuværende og kommende bæredygtighedskrav. 

”Vores felt er i rivende udvikling, og du er selv med tid til at forme morgendagens bæredygtighed og kan skubbe til at tingene sker i virkeligheden”, udtaler din kommende leder Aleksander Probst Otovic.

Du får: en varieret hverdag hvor du er vores bæredygtigheds ”go-to-guy”  

Som projektleder spænder dine opgaver bredt, men dit grundlæggende fokus er at få bæredygtighed indarbejdet og dokumenteret i vores projekter og tilbud. Derudover vil du have en rolle i forbindelse med udrulningen af vores strategiske ambitioner inden for ESG.

Du fungerer som bæredygtighedsteamets repræsentant i Jylland og skal derfor trives med at agere selvstændigt på projekterne. Samtidig med har du rig mulighed for faglig sparring med dine kollegaer i København. På vores projekter agerer du bæredygtighedsleder, bidrager med viden og hjælper med at løse de udfordringer, vi stilles over for, når projektet f.eks. skal certificeres. Til daglig får du derfor ofte din gang ude på projekterne. 

I starten er du helt konkret tilknyttet et projekt i Brabrand, hvor vi bygger et værksted for DSB, der skal servicere fremtidens elektriske tog, og som certificeres til DGNB Platin. Her arbejder du sammen med vores udførende projektledere på byggepladsen om at komme i mål med certificeringen. Dette indebærer bl.a. indsamling af nødvendig dokumentation ifm. udførelsen, opfølgning og kontrol med affaldssortering, screening af benyttede materialer samt uddannelse af kollegaer og samarbejdspartnere i efterlevelse af DGNB-krav.

Dine primære arbejdsopgaver bliver generelt at:

  • være bæredygtighedsleder på projekter fra tidlig involvering til aflevering
  • bistå vores byggepladser med håndtering og dokumentation af bæredygtighedskrav
  • hjælpe med at udforme tilbud med fokus på bæredygtighed
  • udarbejde processer og værktøjer, der gør det lettere at arbejde med bæredygtighed på projekterne
  • bidrage til at drive strategiske tiltag inden for ESG
  • sørge for vidensdeling på tværs af koncernen og kommunikere om bæredygtige projekter

Om dig

Du trives med en hverdag både med sikkerhedssko og i kontormiljø. Du har gåpåmod og bliver motiveret af at have mange forskellige opgaver.

Uddannelsesmæssigt kan du have flere forskellige indgangsvinkler til stillingen. Du er ikke nødvendigvis specialist, men har opbygget en stærk faglighed, som gør dig i stand til selvstændigt at gå ind og løse en bred række opgaver inden for bæredygtighedsområdet i samarbejde med flere forskellige fagligheder.

Du er god til at kommunikere og kan sætte dig ind i og formidle komplekst stof på en let forståelig måde. Sidst men ikke mindst motiveres du af at lære nyt, udvide din faglighed og holde dig opdateret og på forkant med udviklingen.

Vi ser gerne at du:

  • har en relevant videregående uddannelse (ingeniør, konstruktør, arkitekt eller lign.)
  • har min 5 års relevant erfaring
  • har erfaring fra entreprenørbranchen, herunder arbejde på byggeplads
  • har erfaring som DGNB-konsulent og/eller -auditor, samt med LCA

Kan du genkende dig selv i vores værdier?

Hos os står projekterne øverst. Hver dag arbejder vi på at styrke vores projektkultur, så vi sikrer, at kunderne modtager projektet til aftalt tid og i aftalt kvalitet. Det mål bidrager du til, når du går på arbejde i MT Højgaard Danmark. 

Silotankegang, hvor enhver kun har fokus på eget område, er ikke vejen frem hos os. Derfor vil du opleve, at vi ikke har sektioner med egne mål eller pengekasser. Vores vigtigste mål er at skabe gode projekter, og det gør vi som én samlet virksomhed.  

Ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte bæredygtighedschef Aleksander Probst Otovic på +45 2270 9139.
Vi glæder os til at modtage dit CV snarest muligt - og behandler ansøgningerne løbende.

Hos MT Højgaard Danmark skaber vi de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i. Vi kombinerer vores viden med godt håndværk, og samarbejde er vores vigtigste byggemateriale. Sådan har det været i mere end 100 år. Mød os på mth.dk