Jobdetaljer

Ansøg nu


Henvis job: Send til en ven
  • Del dette på Facebook
  • Del dette på LinkedIn

Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Formand til Jord og Ledninger, Sjælland  

”Hos mig får du frihed under ansvar, opbakning og tillid – jeg tror på, at folk kan selv”, fortæller din kommende leder Cathrine.

Vil du arbejde for Cathrine, så får du her muligheden for at stå for større og mindre anlægsprojekter på Sjælland. Vi er i fuld gang med at udvide vores Jord-afdeling i MT Højgaard Danmark og søger endnu en formand, der skal hjælpe os med at komme i mål med de mange projekter, vi har i gang. Vi søger dig, som er god til at planlægge og få tingene gjort. Og dig som har erfaring med at få kolleger til at arbejde sammen, så I lykkes med jeres fælles opgaver. 

Din hverdag

Du kommer til at stå for større og mindre anlægsprojekter, som vi ofte løser sammen med vores øvrige kolleger fra Råhus i MT Højgaard Danmark. Du vil have ansvaret for daglig styring på byggepladsen, herunder at:

  • bestille materiale
  • planlægge produktion i samarbejde med øvrig (projekt)ledelse
  • håndtere daglig ledelse af danske timelønnede
  • godkende fakturaer og tidsregistrering
  • kvalitetssikre arbejde på projekter

Hvem er du 

Du skal gerne have erfaring med lignende stilling inden for anlægsbranchen. Du kan evt. have uddannelse som anlægsstruktør, men det er ikke et krav. 

Du skal være interesseret i samt kunne håndtere tidsregistrering, så de timelønnede kolleger, som du har ansvaret for, får den rette betaling for deres gode arbejde. Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver klædt på til opgaven. 

Derudover sætter vi pris på, at du kommer med godt humør og trives med at holde gang i de projekter og aktiviteter, du er ansvarlig for. Endeligt er det vigtigt, at du kan overskue flere komplekse opgaver på samme tid og trives med at løse eventuelle uforudsete situationer.

Hvad tilbyder vi

Vi har god erfaring med at tildele ansvar og frihedsgrad til, at du løser jobbet som formand.  Vi har store ambitioner i afdelingen, og du får mulighed for at sætte dit præg på, hvordan vi fortsat arbejder på at have en god og velfungerende afdeling - med kolleger, der bliver i mange år.

Vi prioriterer et fladt hierarki, så vi kan skabe succesfulde og åbne projekter. Hos MT Højgaard Danmark er der ingen fine fornemmelser. Uanset om der står entrepriseleder, projektdirektør eller anlægsformand på dit medarbejderkort, kan du regne med, dørene står åbne for dig. Det er din faglighed, der er vigtig. Ikke din titel. 

Ansøg

Du behøver blot at sende dit CV via ansøgningslinket. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Seniorprojektchef Cathrine Dornonville de la Cour på: 22702927. Vi holder løbende samtaler med henblik på snarlig tiltrædelse.

Hos MT Højgaard Danmark skaber vi de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i. Vi kombinerer vores viden med godt håndværk, og samarbejde er vores vigtigste byggemateriale. Sådan har det været i mere end 100 år. Mød os på mth.dk.