Jobdetaljer

Ansøg nu


Henvis job: Send til en ven
  • Del dette på Facebook
  • Del dette på LinkedIn

Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Servicemindet lønkonsulent 

Du bliver en del af et stærkt fagligt team og en af Nordens største entreprenørvirksomheder: MT Højgaard Danmark. Vi har sat en lang række initiativer i gang for at styrke forretningen, også i din afdeling, samt sætte dagsordenen for fremtidens bygge- & anlægsbranche. 

Din hverdag på hovedkontoret i Søborg

Sammen med tre andre erfarne lønkonsulenter bliver du en del af et stærkt team, som håndterer alle de lønrelaterede opgaver. Jeres primære opgave er at sikre korrekt behandling af løn til MT Højgaard Danmarks 1600 funktionærer og timelønnede. Organisatorisk hører I til i HR – afdelingen, og du kommer til at referere til Chef for HR Operations. I har et tæt samarbejde med øvrige HR-kolleger fx ift. personalejuridiske og overenskomstmæssige spørgsmål. Sammen skaber I så praktiske og optimale løsninger som muligt. Lønteamet er pt. godt i gang med at understøtte selskabets positive udvikling. Du bliver derfor mødt af nye systemer og får muligheden for at præge fremtidige processer og arbejdsgange.

Lønteamets ansvar og opgaver er:

  • Lønudbetaling til både månedslønnede og 14-dages lønnede
  • Oprettelse og vedligeholdelse af stamdata i lønsystemet (LessorLøn)
  • Besvare spørgsmål fra ledere og medarbejdere vedr. løn, pension, ferieregler, barselsregler mv. telefonisk og via mail
  • Indberetning af statistikker til diverse myndigheder
  • Refusionshåndtering
  • Optimering af arbejdsgange indenfor lønhåndteringen
  • Sikring af overenskomstmæssige systemtilretninger

Om dig 

Vi leder efter dig, som er proaktiv, tager ansvar, har sans for detaljen og er god til at prioritere dine opgaver og tid. Dig som trives med at være relations skabende, lyttende og har oprigtig interesse for den forretning, du agerer i.

Din baggrund og erfaring kan have flere afsæt, men du har gerne en relevant uddannelse indenfor løn, regnskab eller lignende kombineret med erfaring fra en tilsvarende stilling. Du har naturlig flair for IT og anvender ubesværet MS Excel. Kendskab til LessorLøn og ExpandIT og Business Central er en fordel, men ikke en forudsætning for at søge jobbet. Det samme gælder kendskab til byggeriets overenskomster herunder akkordløn – hvad, der er vigtigt for os, er, at du har mod på at lære det.

Din udvikling er vores udvikling – og det tager vi et fælles ansvar for

Vi tilbyder et spændende og udviklende job med mulighed for indflydelse og for at arbejde bredt og selvstændigt med arbejdsopgaverne. MT Højgaard Danmark arbejder hele tiden på at højne det faglige niveau, hvorfor din faglige og personlige udvikling også bliver sikret. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor dialog, samarbejde, udvikling og indflydelse er væsentlige nøgleord – med et fokus på, at arbejds- og privatliv passer sammen.

Ansøg

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Chef for HR Operations Marianne Brøcher Arup på mobil nr.: +45 2270 9266
Vi inviterer løbende til samtale, så mail os gerne dit CV via ansøgningslinket med det samme. 

Hos MT Højgaard Danmark skaber vi de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i. Vi kombinerer vores faglighed med godt håndværk, og samarbejde er vores vigtigste byggemateriale. Sådan har det været i mere end 100 år. Mød os på mth.dk