Ansøg nu
Eller ansøg med disse andre kilder
Brugsvilkår


Henvis job: Send til en ven
 • Del dette på Facebook
 • Del dette på LinkedIn

Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

 Ambitiøse projektudviklere til spændende, aktuelle og komplekse projekter i København, Aarhus og Odense

Projektudviklingsteamet i MT Højgaard udvikler, planlægger og opfører projekter inden for boliger og erhverv. Vi udvikler på egne såvel som andres grunde og i samarbejde med grundejere, bygherrer og investorer

Lige nu leder vi efter mindst to dygtige medarbejdere – en til vores kontor i Søborg og en, der får base i Risskov. Vi vil særligt gerne i kontakt med profiler, der har projekterne som den helt centrale drivkraft for deres arbejde, og som vil være med fra idéfase frem til realisering.
Projektudvikling er et strategisk fokusområde i MT Højgaard, og med flere store projekter under udvikling kan vi garantere en række spændende opgaver til de rette kandidater. For at få succes er det vigtigt, at du både har lysten og evnerne til at optimere, drive og lede udviklingsprojekter og elsker at arbejde med ejendomme.

Seniorprojektudviklingschef til Søborg

Som seniorprojektudviklingschef i Søborg har du reference til direktøren og får sammen med resten af teamet, ansvaret for at drive projektudviklingen i Østdanmark. Du har indgående kendskab til branchen gennem mange års succesfuldt arbejde med projektudvikling og har flere velgennemførte projekter i bagagen.

Du får selvstændigt ansvar for udvikling af vores egne ejendomme samt for at samarbejde med bl.a. grundejere og investorer om at se udviklingspotentialet i deres ejendomme. Det betyder konkret, at du skal opsøge, udvikle og afsætte komplekse bolig- og erhvervsprojekter. Projekterne spænder fra mindre, enkeltstående projekter til hele byudviklingsopgaver, hvor boliger, erhverv og detailhandel integreres og bidrager til områdets samlede udvikling.

Projektudviklingschef til Risskov

Med reference til projektudviklingsdirektøren, er du ansvarlig for vores projektudvikling i Vestdanmark, hvor vi søger en projektudviklingschef med base i Risskov. Det er vigtigt, at du er geografisk fleksibel og indstillet på noget rejseaktivitet mellem vores kontorer i Odense, Kolding, Aarhus og Aalborg, idet du skal opsøge og udvikle projekter i hele Vestdanmark. Det vil være en fordel, hvis du har  en byggeteknisk baggrund, men vigtigst er det, at du som person motiveres af at sidde for bordenden i udviklingsarbejdet og trives med at opbygge langvarige relationer både internt og eksternt.

Som for stillingen i Søborg, har du ligeledes ansvaret for at arbejde med projektudvikling på vores egne ejendomme samt at samarbejde med grundejere og investorer om deres ejendomme. Et succesfuldt projektudviklingsforløb forudsætter, at du er i stand til at få samarbejdet med bl.a. investorer, myndigheder og rådgivere til at fungere optimalt.

De væsentligste opgaver som projektudvikler i MT Højgaard bliver at:

 • identificere interessante projektmuligheder
 • udarbejde investeringsbudget og fastlægge plan for hvordan, det enkelte udviklingsprojekt optimeres
 • forhandle og indgå aftaler med grundejere, lejere, investorer og leverandører
 • kortlægge og tilvejebringe plangrundlag
 • udvikle attraktive og langtidsholdbare erhvervs- og/eller boligprojekter
 • optimere projekternes bygbarhed, kvalitet og pris
 • styre og lede projekter, så kunderne er tilfredse
 • udarbejde indstillinger om investeringer til direktionen
 • deltage og eventuelt gennemføre salg af projekterne til investorer og til private 

Om dig  

Som vores nye udvikler, har vi en forventning om, at du kommer med erfaring inden for udvikling af ejendomsprojekter og gerne inden for både boliger og erhverv. Du har kendskab til ejendomsmarkedet og dets aktører samt priser og lejeniveauer, hvilket gør dig i stand til effektivt at optimere den enkelte sag i forhold til salgbarhed, kvalitet og bygbarhed.
Du besidder selvsagt en stærk forretningsforståelse, og du motiveres af investeringer og kapitalforvaltning på både strategisk og operationelt plan. Du evner at være den professionelt koordinerende projektudvikler, der bidrager til, at projektet lever op til succeskriterierne og bliver ført i mål, og du har den fornødne juridiske tæft til at lykkes. Gennem dine år med projektudvikling har du skabt dig et stærkt netværk i branchen, som du aktivt inddrager i projekterne.
Som person er du selvstartende, vedholdende, og ansvarlig. Du er i stand til at arbejde vedholdent med at få vores projekter ført fra idé til realisering, og du forstår og kan manøvrere rundt i mekanismerne i branchen.

Vi tilbyder

I MT Højgaard vil du blive en del af en organisation med et højt fagligt kompetenceniveau, og vi har masser af inspirerende og komplekse opgaver, som du bliver en del af. Du vil samtidig få både ambitiøse og kompetente kollegaer, der insisterer på et godt samarbejde, hvor vi spiller hinanden gode. Du bliver del af et dynamisk og agilt team, hvor vi kan lide hinanden og har det sjovt. Derudover er der rig mulighed for at blive videreuddannet og udvikle dig fagligt med udgangspunkt i din egen personlige udviklingsplan.

Ansøgning

Vil du vide mere om stillingen i Søborg, så kontakt:
Direktør Christina Jørgensen på telefon +45 4265 6865.

Vil du vide mere om stillingen i Risskov, så kontakt:
Projektudviklingsdirektør Finn Mortensen på +45 2270 0397.

Du bedes sende din ansøgning via vores hjemmeside mth.dk senest den 24. juni 2018.
Samtaler afholdes løbende med henblik på snarlig ansættelse.

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder. Vi skaber de rum vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. MT Højgaard er en del af MTH GROUP. Koncernens 4.000 medarbejdere har fokus på produktivitet, bæredygtighed, intelligente løsninger og kvalitet. Mød os på mth.dk.