Job DetailsRefer Job: Send to a Friend
  • Share this on Facebook
  • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back

Ingeniør- eller Konstruktørpraktikanter søges til spændende byggeriopgaver på Færøerne eller i Grønland.

Skal du i praktik til efterårs semestret 2020 – og har du lyst til at blive udsendt til enten Færøerne eller Grønland i 100 arbejdsdage, så læs mere her. 

Som praktikant i vores Division Nordatlanten i MT Højgaard A/S vil du blive tilknyttet et af vores spændende projekter enten på Færøerne eller i Grønland. Du vil indgå i byggeteamet, og du vil have din daglige gang på byggepladsen. Du får et indblik i de mange forskellige varierede opgaver, der foregår på en byggeplads, og du vil få ansvar fra første dag. 

Hvis du leverer en god indsats, vil du hurtigt blive en naturlig del af byggeteamet og dermed få en unik mulighed for at sætte dit præg på et stort spændende byggeri.

Opgaver & ansvarsområder

Dine primære arbejdsopgaver som praktikant bliver: 

  • Byggeledelse i forbindelse med vores egenproduktion
  • Planlægning og styring af tid og økonomi
  • Kvalitetsstyring og dokumenthåndtering
  • Intern rapportering
  • Afleveringsforretning overfor bygherre

Om dig

Vi ønsker de bedste medarbejdere! Derfor forventer vi også meget af de studerende, vi tilbyder praktikpladser. Vi lægger vægt på, at du som person: 

  • er innovativ og entusiastisk    
  • arbejder systematisk og rationelt
  • har evne til at planlægge og gennemføre dine skoleprojekter på højt niveau

Herudover er det vigtigt at du er selvstændig og kan begå socialt sammen med andre mennesker. Som udsendt til Færøerne eller Grønland fylder projektet meget og du vil være langt væk hjemmefra. Du skal derfor være afklaret med at praktikopholdet vil være noget anderledes end et 8-16 job. 

Vi tilbyder

En helt unik mulighed for at opleve en byggeplads lidt ud over det sædvanlige, i omgivelser der er vidt forskellige fra det vi kender til i Danmark. Vi sørger selvfølgelig for rejsen frem og tilbage og en enkelt hjemrejse i perioden. Vi stiller en lille bolig til rådighed for dig under opholdet.    

Læs mere omkring MT Højgaard og Nordatlanten på vores hjemmeside, LinkedIn eller Facebook.

Ansøgning

Du vil undervejs i ansøgningsprocessen blive bedt om, at angive din studieretning, samt angive hvilken periode du søger praktik fra.

Derefter vil du blive kontaktet direkte, såfremt et af vores projekter i Nordatlanten finder din profil relevant.
Vores stillingsopslag er åbent, så længe vi har projekter der søger praktikanter.

Vi ser frem til, at modtage og læse din ansøgning og CV. 

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder. Vi skaber de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i mere end 100 år. Vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. Mød os på mth.dk.