Jobdetaljer

Ansøg nu


Henvis job: Send til en ven
  • Del dette på Facebook
  • Del dette på LinkedIn

Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Vi søger en forsikringskonsulent med interesse for bygge- og anlægsbranchen

MT Højgaard koncernen er en af Danmarks førende bygge- og anlægsvirksomheder, og vores forsikringsprogram er både spændende og omfattende. Vi har brug for en ny kollega der skal have ansvaret for at drifte og udvikle vores forsikringsprogram, og som samtidig også har flair for at samarbejde med koncernens øvrige selskaber og medarbejdere.

Om stillingen

Dine arbejdsopgaver vil have mange facetter, fordi koncernens aktiviteter indebærer mange forskellige problemstillinger med varierende kompleksitet. Du vil være first line of contact, når der er behov for assistance i forbindelse med skader ude på byggepladserne og andre akutte forsikringshændelser. Men du vil også skulle løse opgaver med stor faglig tyngde som f.eks. videreudvikling af forsikringsprogrammet og forsikringsrådgivning i forbindelse med tilbudsgivning og indgåelse af kontrakter på nye bygge- og anlægsprojekter.

Eksempler på de konkrete arbejdsopgaver og ansvarsområder:

• Håndtering af skadesanmeldelser både alene og i samarbejde med vores forsikringsmægler.

• Understøtte organisationen med at indberette skader.

• Kontakt til koncernens forsikringsmægler.

• Udarbejde og vedligeholdelse interne politikker og guidelines på forsikringsområdet.

• Rådgivning om forsikring i forbindelse med koncernens afgivelse af tilbud på bygge- og anlægsopgaver.

• Udarbejdelse af diverse informationsmateriale og lignende.

Din profil

Vi forventer, at du har praktisk erfaring med forsikringer inden for bygge- og anlægsbranchen, f.eks. fra et forsikringsselskab, eller fra en aktør i branchen. De vigtigste personlige egenskaber er, at du er nysgerrig, initiativrig og god til at samarbejde i et uhøjtideligt miljø i en stor koncern bestående af kollegaer med mange forskellige fagligheder og erfaringsniveauer. Det er også vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt med opgaverne og har gennemslagskraft og gode formidlingsevner. Værdien af dit arbejde skabes gennem rådgivning og interaktion med andre mennesker, og derfor skal du have lyst og evne til at opbygge og vedligeholde gode relationer til relevante stakeholders.

Du bliver tilknyttet koncernens juridiske afdeling, som består af 8 dygtige kollegaer, hvoraf de fleste er advokater. I din hverdag vil du, efter en grundig introduktion, blive eksponeret for hele koncernen, og vil opleve at du får en meget bred kontaktflade både på selskabernes ledelsesniveau, blandt vores dygtige projektledere ude på den enkelte byggeplads samt til koncernens forsikringsmægler og forsikringsselskaber.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en arbejdsplads med konkurrencedygtige løn- ansættelsesvilkår, som er tilpasset dit kompetence- og erfaringsniveau. Vi lægger vægt på frihed under ansvar og et godt arbejdsmiljø, hvor du i høj grad selv har mulighed for at designe indholdet af din stilling.

Stillingen er en fuldtidsstilling. Forventet startdato er den 1. august 2024 eller gerne tidligere.

Hvis du vil vide mere omstillingen, er du velkommen til at kontakte Koncernjuridisk chef, Jakob Lindholm på jalo@mth.dk. Ansøgningsfristen er den 13. maj 2024.

MT Højgaard Holding koncernen er blandt de førende aktører inden for byggeri, anlæg, infrastruktur og services til private og offentlige bygherrer i Danmark. Koncernens selskaber opererer som selvstændige enheder med hver deres ledende position på de respektive delmarkeder. Projekter udføres typisk som hoved- og totalentrepriser eller som Offentlig-Private Partnerskaber. Alle selskaber har fokus på at levere økonomisk, miljømæssigt og socialt bæredygtige løsninger i hele byggeriets livscyklus. Koncernen omsatte i 2023 for ca. 9,8 mia. kr., og koncernen har godt 3.000 medarbejdere.