Jobdetaljer

Ansøg nu


Henvis job: Send til en ven
  • Del dette på Facebook
  • Del dette på LinkedIn

Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Uopfordret ansøgning - Nordatlanten

MT Højgaard skaber vi de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i – vil du være med?

Når vi skriver "skaber", er det fordi, at vi som moderne entreprenør ikke bare bygger og opfører, men også tænker, udvikler og tager ansvar for alle de fysiske rum, vi som mennesker færdes i. Det gælder uanset, om det handler om boliger, sygehuse, veje, broer eller hele byrum. Sådan har vi gjort i snart 100 år.
Vi søger løbende medarbejdere til spændende opgaver i Nordatlanten, og vil gerne høre fra dygtige kandidater, der ønsker en faglig udfordring og en oplevelse for livet. 

På Grønland og Færøerne kombinerer vi godt håndværk med vores erfaring og viden om, hvordan man bygger på disse breddegrader, og vores projekter kommer godt i mål.

Det ved de lokale bygherrer. Derfor er der de seneste år kommet flere spændende ordrer ind, og vi har nu brug for nye dygtige medarbejdere, som er klar til de mange spændende udfordringer, der er i at være entreprenør i disse egne. 

Hvis du drømmer om en faglig udfordring og en oplevelse for livet og kan du se dig selv i ovenstående? Så send os en uopfordret ansøgning, vi er altid interesseret i at høre fra gode relevante profiler i branchen.

Du vil i ansøgningsprocessen blive bedt om, at specificere hvilket arbejdsområde du ønsker at arbejde indenfor samt præcisere hvor du geografisk søger job. 
Det vil hjælpe os til at matche dig op i mod de stillinger som passer til lige præcis din profil.

Vi ser frem til at høre fra dig.