JobdetaljerHenvis job: Send til en ven
  • Del dette på Facebook
  • Del dette på LinkedIn

Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Uopfordret ansøgning 

I MT Højgaard skaber vi de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i – vil du være med?

Når vi skriver "skaber", er det fordi, at vi som moderne entreprenør ikke bare bygger og opfører, men også tænker, udvikler og tager ansvar for alle de fysiske rum, vi som mennesker færdes i. Det gælder uanset, om det handler om boliger, sygehuse, veje, broer eller hele byrum. Sådan har vi gjort i snart 100 år.

Der sker hele tiden store ændringer i byggebranchen. Avanceret teknologi, digitale værktøjer og helt nye måder at samarbejde på er blevet naturlige dele af vores værktøjskasse, og der kommer konstant ny viden til. Men målet er stadig det samme, som det hele tiden har været. Vi vil skabe rum til mennesker, og vi insisterer på at gøre det så effektivt og transparent som overhovedet muligt. Det kan vi kun gøre sammen med dygtige kollegaer, vores kunder og branchens mange andre aktører.

Alt sammen med henblik på at forbedre produktiviteten i branchen. Netop dét er vores mission i MT Højgaard.

Kan du se dig selv i ovenstående? Så send os en uopfordret ansøgning, vi er altid interesseret i at høre fra gode relevante profiler i branchen.

Du skal i din uopfordrede ansøgning specificere hvilket arbejdsområde du ønsker at arbejde indenfor samt præcisere hvor du geografisk søger job. Derudover bedes du vedhæfte dit cv, link til linkedIn profil og evt. en motiverede beskrivelse af, hvorfor du ønsker at blive en del af MT Højgaard.

Det vil hjælpe os til at matche dig op i mod de stillinger som passer til lige præcis din profil.

Vi ser frem til at høre fra dig.