Job DetailsRefer Job: Send to a Friend

Add Add to Saved Jobs

Back

Sjælland: Vil du bruge og udvikle din stærke faglighed? Så er du vores nye byggeleder..
Syntes du det er fedt at arbejde sammen med andre kompentene byggeleder og projektledere? Foretrækker du større byggesager, hvor der er mulighed for både at lære fra sig og lære af andre kollegaer? Så har vi det oplagte job til dig.

 Som byggeleder får du ansvar for alle faggrupper og du arbejder aktivt med entreprisestyringen på din byggesag. Du bliver en del af et interessebaseret samarbejde, hvor det er vores fælles og individuelle forslag og ønsker, vi fokuserer på. Det skaber tillid imellem os, og vores erfaring er at det giver de bedste løsninger og det mest effektive byggeri – samtidig med at vi slipper for den konfliktkultur, der kan dominere i byggebranchen.

Hvad bliver dine primære arbejdsopgaver?
Som byggeleder er du ansvarlig for at arbejdet på byggepladsen følger tidsplanen og at byggeriets fremskridt dokumenteres og kvalitetssikres undervejs. Du arbejder tæt sammen med dine medarbejdere, og de oplever, at det du siger, er det du gør. Og får vi udfordringer, støtter du og projektledelsen op med det samme.

Hvordan ser din hverdag ud?
Du veksler mellem at være ude på pladsen og inde bag skrivebordet – og du har ingen problemer med at samarbejde med både håndværkere og bygherre.
Derudover vil du hovedsageligt få ansvaret for at:

·         Styre og involvere håndværkere i projektets planlægning, proces og udførelse – både i egenproduktion og blandt underentreprenører

·         Medvirke til at udarbejde proces- og tidsplaner

·         Sikre en optimeret logistik, så ingen går i vejen for hinanden og ingen mangler materialer

·         Have styr på arbejdsmiljøet og sikkerheden på byggepladsen

·         Styring og håndtering af kvalitetssikring og drifts- og vedligeholdelsesmateriale samt sikre, at den aftalte kvalitet udføres håndværksmæssigt korrekt


Hvem er du?
Dit falkeblik holder styr på opgaverne, og du har en skarp næse for, hvilken opgave du skal snuppe først. Du går forrest og forudser udfordringerne inden de opstår. Du leder et team af både interne og eksterne medarbejdere og er dygtig til at kommunikere både til byggesagens folk, resten af organisationen, bygherre og beboere. Du har en byggeteknisk uddannelse og mindst 3 års erfaring med byggeledelse. Og selvom det er en fordel hvis du har en håndværksmæssig baggrund, så du kender håndværkernes udfordringer og jargon, er det ikke et krav.

Hvem er vi?
Hos Enemærke og Petersen er vi ”mennesker der bygger for mennesker” – et udsagn vi tager alvorligt. Du bliver en del af en organisation med et højt, fagligt kompetenceniveau, og du får adgang til kurser og efteruddannelser, så du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt. Du får nogle søde, sociale kollegaer, som både vil sørge for, at du bliver budt velkommen og kommer godt i gang – og du vil møde en virksomhedskultur, hvor vi tager arbejdet seriøst, men også holder gode fester og laver aktiviteter året rundt sammen. For Enemærke & Petersen er diversitet i en enhver henseende en høj prioritet, som vi lægger meget stor vægt på og ønsker at fremme. I det lys opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillingen.

Interesseret? - Så glæder vi os til at høre fra dig.

Skynd dig at sende din ansøgning og CV på www.eogp.dk/job - Ansøgninger behandles løbende, og vi ansætter så snart vi har den rette kandidat.