Job DetailsRefer Job: Send to a Friend

Add Add to Saved Jobs

Back

Sjælland: Målrettet Projektchef med forstand på mennesker, byggeri, jura og alt derimellem

Vi forventer ikke det umulige, men jo tættere vi kommer på des bedre! Til gengæld, kan du forvente, at vi ved, at byggeri er komplekst, bøvlet og aldeles fantastisk når vi lykkes sammen. Derfor har du en hel organisation, der står bag dig og gerne vil lykkes sammen med dig.

Du har allerede erfaring med at stå i spidsen for større byggerier men savner en veldrevet organisation, der gerne vil give dig frihed og manøvremuligheder. Hos os får du de styringsværktøjer og de kompetente kolleger, der sikrer at vi når i mål. Vi har tillid til at du løfter din del af opgaven, at du kan og vil tage ansvar og lede store projekter og sikre et godt samarbejde med bygherre, rådgivere og underentreprenører. ”Mennesker, der bygger for mennesker”; er et udtryk for at vi har en fælles interesse i at skabe brugbare løsninger, og forsøger at undgå kamp om ressourcer, regler og lovgivning.

Du stempler ind i vores erfaring med interessebaseret samarbejde, både i strategiske partnerskaber og øvrige byggerier er med til at gøre arbejdet som projektchef mere fyldt af samarbejde og jagten på den gode løsning end konflikt, brandslukning og kaoshåndtering. Det giver dig mulighed for at levere byggeprojekterne til tiden og i den aftalte kvalitet. Og alle får en bedre arbejdsdag.

Hos os kan din erfaring med renovering eller nybyg blive udnyttet til fulde.
Mangler du kompetencer på centrale punkter, arbejder vi struktureret med din kompetenceudvikling – fordi vi sammen skal vokse og skabe mere effektive processer og levere bedre løsninger til kunderne. Du vil også møde en Enemærke & Petersen-familie, hvor samarbejdsklimaet anses for at være helt afgørende for vores succes i byggeriet og derfor engagerer vi os meget i både sociale og faglige arrangementer. 

Som projektchef har du ansvaret for at:
- Sikre aftaleforhold på kommende og igangværende projekter
- Styre byggeprocessen og økonomien på et større- eller flere mellemstore projekter
- Lede projektledere og byggeledere
- Samarbejde og forhandle med eksterne samarbejdspartnere, bygherre og bygherrerådgivere
- Overordnet samarbejde med underentreprenører, myndigheder mv.

Hvem er du?
Du har +5 års erfaring indenfor nybyggeri og/eller renovering og har ledet større projekter indenfor dette område. Erfaring med ledelse af funktionærer er en klar fordel. Indsigt i økonomi og erfaring med AB18, DGNB hører vi gerne om i din ansøgning.
Du vægter samarbejdet og dialogen med alle interessenter meget højt og har forståelse for og kan navigere i organisationer og kulturer – både din egen organisation og dem du møder. Du kan skabe og lede et team til ekstraordinære resultater. Du er hurtig til at sætte dig ind i et projektmateriale og formår at præge og udvikle projektet i forhold til optimering og bygbarhed.
For Enemærke & Petersen er diversitet i en enhver henseende en høj prioritet, som vi lægger meget stor vægt på og ønsker at fremme. I det lys opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillingen.

Hvem er vi?
Hos Enemærke og Petersen er vi ”mennesker der bygger for mennesker” – et udsagn, vi tager alvorligt. Som medarbejder i Enemærke & Petersen møder du derfor en stærk virksomhedskultur, hvor dialog og samarbejde er omdrejningspunktet for vores arbejde – og hvor det sociale entreprenørskab kan opleves både på byggepladsen, på kontorerne, til hverdag og til fest.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte divisionsdirektør Lars Sindal Kristensen på tlf.: 4089 9272.
Ansøgninger behandles løbende, så send os dit CV og din motiverede ansøgning snarest.
Vi glæder os til at høre fra dig.